Perheemme asustaa Oulun kupeessa, kasvavassa kylässä nimeltään Liminka. Perheeseemme kuuluu minun lisäksi KEPO Antti ja poikamme Juho, Jiri sekä Jare.
Koiraharrastus lienee minulle siirtynyt verenperintönä, isäni on kasvattanut muutaman pentueen suomenajokoiria kennelnimellä Vaaranmaan. Ajokoirien lisäksi perheessämme on asustanut suomenpystykorvia, suomenlapinkoira, muutama sero ja kaksi valkoista villakoiraa.
Siispä minulle on luontaista elää ja harrastaa koirien kanssa, tuskin tulee enää tilannetta että talo olisi tassuja vailla.


Lienee luonnollinen siirtymä myös työn ja harrastuksen yhdistäminen. Aloitin yrittäjäntaipaleeni Kiimingin Mustin ja Mirrin omistajana 1.9.2015. Rakkaus eläimiin ja niiden hyvinvointiin kuuluu myös työhöni.


Snautseri rotuna tuli meille "puolivahingossa". Antti oli työreissullaan tavannut upean snautserin jonka itsevarmuus ja olemus oli vienyt heti sydämen mennessään.
Rotuun tutustuttuamme ja useamman koiran nähtyämme tulimme siihen tulokseen että tämä on juuri sitä mitä meidän perhe kaipaa. Perheelleen uskollinen vahtikoira, väsymätön lenkkikaveri ja monipuolinen harrastuskoira.

Olen suorittanut kasvattajan peruskurssin ja allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen vuonna 2007. Olen Suomen Kennelliiton sekä Suomen Snautserikerhon jäsen. Olen suorittanut myös MH-luonnekuvaus C-toimihenkilökoulutuksen.

Tavoitteenani on kasvattaa terveitä, hyväluontoisia ja rotumääritelmän mukaisia koiria jotka tuovat iloa perheilleen moniksi vuosiksi.
Sivuillamme esitellään kaikki omat koirat sekä kasvatit, niin kotikoirat kuin kilpailevat koiratkin.

Kasvattajana toivon että kasvattini omistajat pitävät minuun yhteyttä ja näin saan kuulua kasvattieni elämään. Jokainen koira on minulle erittäin tärkeä ja tuo arvokasta tietoa kasvateistani.
Minuun voi ottaa yhteyttä mihin vuorokauden aikaan tahansa, niin hyvissä kuin huonoissakin asioissa.

Tea Nuutinen